کاهش آلودگی هوا در اروپا با اعمال قرنطینه در شهرها
به گزارش مجله آرنا، تصاویر جدید ماهواره ای حاکی از آن است که در طول اعمال قرنطینه به منظور مقابله با شیوع کروناویروس، آلودگی هوا در مناطق شهری در سراسر اروپا کاهش یافته است اما کارشناسان هشدار داده اند که ساکنان شهرها هنوز نسبت به همه گیری آسیب پذیرتر هستند.
با ما سفر کنید و با تور ترکیبیی اروپا از قاره سبز دیدن کنید و با دریافت خدمات ویزای شینگن از گردش به دور اروپا لذت ببرید.
به گزارش مجله آرنا، براساس تصاویر ماهواره سنتینل-5، شهرهایی از جمله بروکسل، پاریس، مادرید، میلان و فرانکفورت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، کاهش میانگین دی اکسید نیتروژن مضر را نشان دادند.
هر چند در بعضی از مناطق لهستان، سطح دی اکسید نیتروژن با وجود اعمال قرنطینه نسبتاً بالا باقی مانده است، که محتمل است به دلیل رواج گرمایش بر پایه زغال سنگ باشد.
این اتفاق در حالی اتفاق افتاده که در بسیاری از کشورهای اروپایی به منظور مقابله با شیوع کروناویروس قرنطینه اعمال شده، حمل و نقل جاده ای، عظیم ترین منبع انتشار اکسید نیتروژن بسیار محدود شده و فراوری کارخانه های منتشر نماینده گازهای گلخانه ای نیز کاهش یافته است.
تصاویر جدید که توسط آژانس فضایی اروپا (ESA) منتشر شده و توسط اتحادیه بهداشت عمومی غیر دولتی اروپا (EPHA) بررسی شده است، چگالی متغیر دی اکسید نیتروژن را که می تواند باعث مسائل تنفسی و سرطان گردد، مانند نقشه های گرمایی نشان می دهد.
رویدادهای روزانه هوایی می تواند بر آلودگی جو تأثیر بگذارد بنابراین تصاویر ماهواره ای میانگین 20 روزه ای را در نظر گرفته و قرائت هایی را که پوشش های ابری باعث کاهش کیفیت داده ها می گردد، در نظر نگرفته است.
اتحادیه بهداشت عمومی غیر دولتی اروپا اعلام نموده افرادی که در شهرهای آلوده زندگی می نمایند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری کووید-19 هستند، زیرا قرار دریافت طولانی مدت در معرض هوای آلوده باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می گردد و این امر مبارزه با عفونت را سخت تر می نماید.
آلودگی هوا هم چنین می تواند باعث ایجاد یا تشدید سرطان ریه، بیماری های ریوی و سکته های مغزی گردد.
چین نیز در ماه فوریه، هنگامی که دولت تدابیر خاصی برای مهار شیوع کروناویروس اعمال کرد، شاهد افت آلاینده دی اکسید نیتروژن در هوای شهرهای خود بود.
بنا بر گزارش رویترز، داده های اتحادیه بهداشت عمومی غیر دولتی اروپا نشان می دهد که آلودگی هوا هر سال در اروپا باعث حدود 400 هزار مرگ زودرس می گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا