سالانه 192 تن عسل با کیفیت در سنندج فراوری می گردد

به گزارش خبرنگاران و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، دادور سهرابی اظهارداشت: با توجه به اهمیت و صندلی اشتغال و افزایش فراوری در عرصه های مختلف کشاورزی و نقش بسزای صنعت زنبورداری، آب و هوای معتدل کوهستانی شهرستان سنندج عرصه را برای رشد و پرورش زنبور عسل فراهم نموده و جوانان فعال این شهرستان به ارتقای این امر روی آورده اند.

سالانه 192 تن عسل با کیفیت در سنندج فراوری می گردد

وی با بیان اینکه سرشماری زنبور عسل به متوسط کارشناسان اداره امور دام مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سنندج و مراکز تابعه شامل شویشه، حسین آباد و بخش شیروان پیگیری می گردد، اضافه نمود: طی این سرشماری آبان ماه سال جاری معین شد که شهرستان سنندج دارای 38 هزار و 833 کلنی است که 38 هزار و 22 کلنی مدرن و 811 کلنی بومی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سنندج با اشاره به فراوری بالغ بر 192 تن عسل با کیفیت و مرغوب در سنندج، اعلام کرد: عسل شهرستان سنندج به درجه ای از کیفیت فراوری رسیده که حتی در صدد ایجاد یک برند معتبر در این خصوص هستیم که آن را علاوه بر بازارهای داخلی بلکه در بازارهای بین المللی در معرض نمایش بگذاریم.

سهرابی ادامه داد: در شهرستان سنندج علاوه بر فراوری عسل که ملاک ایجاد اشتغال در عرصه زنبورداری است، فراوری بره موم، ژل رویال، گرده گل و زهر زنبور برای درمان انواع بیماری ها از محصولات عمده دیگری است که زنبورداری طی فرایند برداشت این محصول به دیگر مشتقات آن هم می پردازند.

وی در انتها سخنان خود یادآور شد: همچنین سالانه بالغ بر 30 کیلوگرم ژل رویال در شهرستان سنندج فراوری می گردد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: بروزرسانی: 21 مهر 1398 شناسه مطلب: 14

به "سالانه 192 تن عسل با کیفیت در سنندج فراوری می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالانه 192 تن عسل با کیفیت در سنندج فراوری می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید