تاثیر مصرف میوه و سبزی جات خام بر سلامت روان
به گزارش مجله آرنا، محققان دریافتند مصرف میوه و سبزی جات خام در مقایسه با میوه و سبزی جات پخته، کنسروشده و فرآوری شده برای سلامت روان بهتر هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر تاملین کونر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: میزان مصرف میوه و سبزی جات بسیار برای حفظ سلامت روان موثر هستند.
وی در ادامه می افزاید: تحقیق ما نشان می دهد مصرف میوه و سبزی جات به شکل دست نخورده و خام ارتباط قوی تری با سلامت بهتر روان دارد.
وی معتقد است پختن و فرآوری میوه و سبزی جات احتمالا موجب نابودی میزان مواد مغذی آنها می شود.
در این مطالعه از بیش از 400 فرد بزرگسال در رده سنی 18 تا 25 سال از نیوزیلند و آمریکا نظرسنجی به عمل آمد.
میزان مصرف میوه و سبزی جات خام و همچنین میوه و سبزیجات پخته و فراوری شده در این گروه از افراد و همچنین سلامت روان منفی و مثبت شان ارزیابی شد.
دکتر کونر در ادامه می افزاید: بررسی های ما نشان داد مصرف میوه و سبزی جات خام می تواند پیش بینی کننده میزان کمتر علائم بیماریهای روانی نظیر افسردگی، و بهبود میزان سلامت روانی نظیر روحیات مثبت، رضایتمندی از زندگی و شادابی باشد. این فواید سلامت روان در زمان مصرف میوه ها و سبزی جات پخته، کنسروشده و فراوری شده به شکل قابل توجهی کاهش می یابد.
منبع: همشهری آنلاین