تاثیر مصرف میوه و سبزی جات خام بر سلامت روان

به گزارش مجله آرنا، محققان دریافتند مصرف میوه و سبزی جات خام در مقایسه با میوه و سبزی جات پخته، کنسروشده و فرآوری شده برای سلامت روان بهتر هستند.

تاثیر مصرف میوه و سبزی جات خام بر سلامت روان

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر تاملین کونر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: میزان مصرف میوه و سبزی جات بسیار برای حفظ سلامت روان موثر هستند.

وی در ادامه می افزاید: تحقیق ما نشان می دهد مصرف میوه و سبزی جات به شکل دست نخورده و خام ارتباط قوی تری با سلامت بهتر روان دارد.

وی معتقد است پختن و فرآوری میوه و سبزی جات احتمالا موجب نابودی میزان مواد مغذی آنها می شود.

در این مطالعه از بیش از 400 فرد بزرگسال در رده سنی 18 تا 25 سال از نیوزیلند و آمریکا نظرسنجی به عمل آمد.

میزان مصرف میوه و سبزی جات خام و همچنین میوه و سبزیجات پخته و فراوری شده در این گروه از افراد و همچنین سلامت روان منفی و مثبت شان ارزیابی شد.

دکتر کونر در ادامه می افزاید: بررسی های ما نشان داد مصرف میوه و سبزی جات خام می تواند پیش بینی کننده میزان کمتر علائم بیماریهای روانی نظیر افسردگی، و بهبود میزان سلامت روانی نظیر روحیات مثبت، رضایتمندی از زندگی و شادابی باشد. این فواید سلامت روان در زمان مصرف میوه ها و سبزی جات پخته، کنسروشده و فراوری شده به شکل قابل توجهی کاهش می یابد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 19 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: genarena.ir شناسه مطلب: 251

به "تاثیر مصرف میوه و سبزی جات خام بر سلامت روان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر مصرف میوه و سبزی جات خام بر سلامت روان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید