طرز تهیه بورک اسفناج
به گزارش مجله آرنا، بورک یک غذای معروف ترکی است که می توانید آن را برای میان وعده یا پیش غذا تهیه و سرو کنید. بورک اسفناج یکی از انواع بورک ها است که طعم بسیار خوبی دارد و با تهیه آن می توانید یک میان وعده مغذی را برای بچه ها خود فراهم کنید.
مواد لازم برای تهیه بورک اسفناج
- آرد دو پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- نمک یک قاشق چایی خوری
- آب به اندازه لازم
مواد لازم برای تهیه مواد میانی بورک اسفناج
- برگ اسفناج (تازه) 300 گرم
- پنیر ریکوتا (رنده شده) یک پیمانه
- روغن زیتون یک قاشق چایی خوری
- پیازچه تازه (قسمت سبز رنگ) چهار عدد
- نمک به اندازه لازم
- فلفل سیاه (پودر شده) به اندازه لازم
- فلفل قرمز (پودر شده) به اندازه لازم
- کره (ذوب شده) یک قاشق چایی خوری
- زرده تخم مرغ دو عدد
طرز تهیه بورک اسفناج
مرحله اول
برای تهیه مواد میانی بورک اسفناج ضروری است برگ های اسفناج و قسمت های سبز رنگ پیازچه ها را با هم خرد کنید. پنیر رنده شده، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوطشان کنید اسفناج و پیازچه خوب طعم بگیرد.
مرحله دوم
برای تهیه خمیر این بورک، آرد، تخم مرغ و نمک را با هم ترکیب کنید و آب را به آن ها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. خمیرتان را خوب ورز دهید. بعد از ورز دادن خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر کدام را جداگانه با ورز دهید و با وردنه سطح آن را صاف کنید.
مرحله سوم
سینی فر را به روغن آغشته کنید و یک لایه از خمیر را روی آن قرار دهید و کمی از کره ذوب شده را با یاری قلم موی آشپزخانه روی خمیر بمالید. مخلوط اسفناجی که تهیه نموده بودید را روی خمیر قرار دهید. برای قسمت های دیگر خمیر هم همین کار را تکرار کنید.
مرحله چهارم
زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید تا کف کند سپس آن را قلم موی آشپزخانه روی خمیرها بمالید. سینی را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و حرارت آن را روی 180درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از اینکه بورک ها طلایی و برشته شدند آن ها را برش داده و سرو کنید.
منبع: کتاب کاله