طرز تهیه ترایفل میوه ای؛ یک دسر راحت و خوشمزه خانگی
به گزارش مجله آرنا، ترایفل میوه ای یکی از دسرهای آسان میوه ای برای مهمانی ها و مجالس است که با انواع میوه و کاستراد میتوان تهیه کرد.
ایلنا: ترافل میوه ای ساده یا ترایفل میوه و ژله یکی از انواع دسر های لذیذ و خوشمزه میوه ای می باشد که برای بچه ها می تواند بسیار مفید با شد. فرقی ندارد که دسر مد نظر شما دسر تریفل موز باشد یا میوه ای دیگر، برای هر نوع سلیقه میتوانید طرز تهیه گفته شده در این بخش را بهره ببرید. این دسر خوشمزه و سریع، یکی از دسر های راحت و مجلسی است که تمام رده های سنی از آن استقبال میکنند.
مواد لازم ترایفل میوه ای
طرز تهیه ترایفل میوه و ژله
برای آماده کردن دسر ترایفل میوه و ژله ای، طرز تهیه مرحله به مرحله زیر را با دقت دنبال کنید.
مرحله اول :
ابتدا کیک را از وسط نصف نموده و روی یک لایه آن مارمالاد و یا خامه فرم گرفته بزنید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و در ادامه کیک را به برش های مربع مربع تبدیل کنید و کف ظرف موردنظرتان بچینید.
مرحله دوم :
پودر ژله را به با یک لیوان آب داغ و نصف لیوان آب سرد هم بزنید و اجازه دهید تا در یخچال بگیرد. پس از گرفتن ژله آن را روی کیک هایتان بریزید و بگذارید تا دوباره در یخچال بگیرد.
مرحله سوم :
پودر کاستارد را به همراه شکر در یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید. شیر را به پودر کاستارد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا بجوشد و غلیظ گردد.
مرحله چهارم :
مواد را از روی حرارت برداشته و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب گردد.
مرحله پنجم :
کرم خنک شده را روی ژله بریزید و درون یخچال قرار دهید.
مرحله ششم :
میوه های تازه را خرد نموده و روی کاستارد بچینید. برای زیبایی کار می توانید دور تا دور ظرف را میوه های برش زده بچینید و یا از سس شکلات بهره ببرید.
مرحله هفتم :
خامه فرم گرفته شده را روی میوه ها بریزید و دوباره میوه روی آن بگذارید.
دسر ترایفل سریع و خوشمزه خانگی شما حاضر است؛ نوش جان.
منبع: فرارو