واکنش رسانه ها به مرگ دختری که خودش را سوزاند
به گزارش مجله آرنا، ماجرای خودسوزی و مرگ دختر جوانی که به فوتبال علاقه داشت و با لباس مبدل برای تماشای بازی تیم مورد علاقه اش به استادیوم رفته بود، در روزهای اخیر با واکنش های زیادی همراه شده است.
در این میان روزنامه ها هر کدام از نگاه خودشان به این موضوع پرداخته و بخشی از صفحه نخستشان را به نام سحر خدایاری که از او با لقب دختر آبی یاد می گردد، اختصاص داده اند.
در گزارش مجله آرنا به مطالب بعضی از این روزنامه ها در این ارتباط اشاره شده است.
روزنامه کیهان در گزارشی به این موضوع پرداخته و نوشته است: طی روزهای اخیر بعضی افراد و جریان ها با اظهارنظرها و واکنش های غیردقیق به ویژه در فضای مجازی سعی در جهت دهی خاص به ماجرا داشتند که با مرگ این دختر شدیدتر شد. علت این موضوع این بود که پلیس اسفند ماه گدشته از ورود این دختر با لباس مبدل به ورزشگاه جلوگیری نموده بود. همین موضوع باعث دامن زدن به حواشی و شایعات زیادی در فضای مجازی شد تا یک بار دیگر و البته این بار با بهره برداری از مرگ یک دختر جوان موضوع ورد زنان به ورزشگاه را مطرح نمایند.
این روزنامه که با پدر سحر خدایاری نیز گفت وگویی انجام داده است، تیتر گزارش خود یعنی هیچ احضاریه و حکمی برای دخترم صادر نشده بود را نیز بر همین اساس انتخاب نموده است.
روزنامه شهروند نیز یادداشت یک خود را به قلم امیرحسین جلالی ندوشن (روان پزشک) و با عنوان مرثیه ای بر وجدان خفته و تن مجروح آتش به این موضوع اختصاص داده است.
این روزنامه همچنین در گزارشی با عنوان در راه که می آمدی سحر را ندیدی؟ ضمن گفت وگو با پدر سحر خدایاری، مروری داشته است بر واکنش هایی که به این موضوع وجود داشته است. این روزها کمتر کسی است که از ماجرای غم انگیز سحر ـ که خانواده اش دوست داشتند او را با نام مستعار سارا صدا نمایند ـ خبر نداشته باشد. دختر 30 ساله ای که برای عشق به فوتبال و استقلال به ورزشگاه رفت و بازداشت شد ...
همچنین روزنامه همشهری در گزارشی مفصل با عنوان خاتمه سحر به این موضوع پرداخته است. این روزنامه در بخشی از گزارش خود مطرح نموده است که درگذشت سحر خدایاری این سوال را در افکار عمومی مطرح نموده که چرا موضوعی همانند ورود زنان به ورزشگاه ها که با مدیریت مسئولان می تواند حل و به پتانسیلی برای نشاط اجتماعی تبدیل گردد، در نهایت به خودسوزی و مرگ دختری جوان منجر گردد.
این گزارش با یادداشت هایی از الهه کولایی، عبدالصمد خرمشاهی و غلامرضا ظریفیان همراه است.
روزنامه شرق نیز در گزارشی با تیتر طرح مسئله خودسوزی سحر در هیئت دولت با معاونت زنان و خانوار ریاست جمهوری گفت وگویی انجام داده است. این روزنامه نوشته است: حالا که ایران در برابر تهدیدات فیفا مبنی بر تحریم فوتبال مجبور به روشن کردن چراغ سبزی برای ورود زنان به ورزشگاه شده است، مرگ این دختر جوان می تواند نگاه دنیا را دوباره به سوی مطالبه ای ساده بازگرداند که در تمامی این سال ها به دلایلی نادیده گرفته شده است.
روزنامه آرمان ملی نیز در گزارشی با عنوان فوتبال ایران در بهت غروب سحر از واکنش ها به فوت دختر فوتبال دوست پرداخته است.
روزنامه ایران نیز در گزارشی با عنوان خاتمه غم انگیز زندگی دختری که خودسوزی کرد، سرگذشت سحر خدایاری را روایت نموده است.
روزنامه اعتماد نیز در یادداشتی با عنوان فهم یک اتفاق به قلم عباس عبدی به ماجرای خودسوزی سحر خدایاری پرداخته است. عبدی در بخشی از یادداشت خود مطرح نموده است که متاسفانه سیاست رسمی در ایران دوست ندارد که اتفاقات اجتماعی به بحث عمومی گذاشته گردد. به گمانم اکنون با فوت این خانم مساله مهم تر هم شده است و باید به آن پرداخت.
منبع: خبرگزاری ایسنا