این غذا ها اگر دو بار گرم شوند شما را مسموم می کنند
به گزارش مجله آرنا، متاسفانه وقتی باقیمانده وعده پیش را گرم می کنیم از کیفیت، طعم و ارزش غذایی اولیه برخوردار نیست. همچنین ممکن است ما را بیمار کند. در واقع برخی از پزشکان معتقد هستند که با خوردن غذا های مانده به مرور زمان در پوست ما میخچه به وجود می آید.
به گزارش ایرنا، فقط این بیماری پوستی، ضرر غذا های مانده بر بدن ما نیست. برخی از غذا های مانده، ما را مسموم می کنند و فشاری سنگین بر دوش کبد ما می گذارند.
1. چغندر
ما چغندر را به عنوان ماده غذایی باارزشی می شناسیم که غنی از آنتی اکسیدان و آهن است. اما اگر وقتی کاملا سرد نشده است آن را دوباره گرم کنیم، نیترات موجود در چغندر به نیتریت تبدیل می شود که سمی است.
2. نیم رو
به علت وجود باکتری سالمونلا در تخم مرغ نباید آن را دوبار گرم کنیم؛ زیرا ممکن است موجب مسموم شدن ما شود. در واقع نیم رو تنها بار اول تازه و خوشمزه است بنابراین نگذارید مدت زیادی از پخت تا سرو بگذرد و بیش از یک بار به تخم مرغ حرارت ندهید.
3. سیب زمینی
پوره سیب زمینی را بعد از سرد شدن دوباره گرم نکنید؛ زیرا وقتی این غذا سرد شود موجب وجود باکتری ای به نام کلوستریدیوم بتولیسم می شود که دلیل ایجاد بیماری بوتولیسم است.
4. اسفناج
اسفناج غذایی، پرخاصیت است که با یکبار حرارت دیدن بخشی از خواص خود را از دست می دهد و در گرم شدن بعدی دیگر نه تن ها خاصیتی ندارد؛ بلکه موجب ایجاد سم نیز می شود. اسفناج را بهتر است کمی سرخ کرده و کمتر از 6 ماه در فریزر نگه دارید.
5. برنج
اگر برنج از وعده غذایی تان اضافه آمد آن را در دمای اتاق نگه ندارید و سریعا به یخچال منتقل کنید. اگر برنج در دمای اتاق بماند موجب رشد باکتری ای به نام باکیلوس سروس می شود که برای بدن مضر است.
6. مرغ
مرغ نیز مانند تخم مرغ شامل سالمونلا است که گذشت زمان پس از پخت، تولید شمار بسیاری باکتری می کند که خوردن آن خطرناک است.
7. غذا های دریایی
مانده غذا های دریایی را دیگر نخورید. باکتری ها در هوای گرم بیشتر رشد می کنند و هر چه بیشتر در هوای اتاق بمانند تعدادشان بیشتر می شود و با گرم شدن از بین نمی فرایند.
منبع: فرارو