تیرامیسو مرغ باخامه سویا
به گزارش مجله آرنا، تی یری ووازن، سرآشپز فرانسوی برگزیده میشلن در ژاپن در این برنامه مزه، مجله آشپزی خبرنگاران دستور پخت تیرامیسو مرغ را آموزش می دهد.
مواد لازم: 400 گرم گوشت مرغ، 20 سی سی آب غلیظ مرغ، چهار زرده تخم مرغ، 5 سی سی آب، 30 گرم خامه سویا، 30 گرم خامه زده شده، نمک، یک ورقه ژلاتین، یک عدد شاه میگو، 20 سی سی ژله خرچنگ، دو ورقه ژلاتین، سه قطره روغن زیتون، پوست پرتقال، تره، گل، کرفس.
طرز تهیه: زرده تخم مرغ را بزنید. ژلاتین را به آن اضافه کنید. پوره مرغ و خامه سویا و سپس خامه زده شده را اضافه کنید. مخلوط را داخل نیم لیوان بریزید، میگو را تکه تکه نموده و را روی آن بگذارید. کمی کرفس خرد شده را روی آن بریزید. ژله خرچنگ را به آن اضافه کنید. می توانید با تره و گلبرگ آن را تزئین کنید.
مطالب مجله آرنا را در واتس اپ دریافت کنید
بیشتر بخوانید: خوراک ماهی خالدار با سس واسابی
منبع: یورونیوز