طرز تهیه دسر هلو خوشمزه مخصوص تابستان
به گزارش مجله آرنا، دسرها اغلب ظاهر و طعم های نزدیک به هم دارند و به شکل کرم یا موس با مزه های ملایم سرو می شوند؛ اما اگر در پی یک طعم هیجان انگیز و نو هستید، پیشنهاد می کنیم دسر هلو را امتحان کنید. دسر هلو بافت نرم و تازه ای دارد و در کنار بستنی وانیلی ترکیب فوق العاده ای را می سازد. اگر عاشق امتحان کردن طعم های نو هستید، مطمئن باشید از خوردن این دسر ساده و خوش عطر هم لذت می برید.
آماده کردن این دسر تابستانی راحت تر از چیزی است که تصور می کنید. پس اگر هلوهایتان در یخچال مانده اند و نگران خراب شدنشان هستید، یک ساعت وقت بگذارید و با به جای مانده آنها یک دسر متفاوت را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر هلو
- هلو (خرد شده و پوست گرفته شده) شش فنجان
- شکر قهوه ای یک چهارم فنجان
- آرد سه قاشق غذاخوری سرپر
- پوست لیمو ترش یک قاشق چایخوری
- آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
- پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس دسر هلو
- آرد یک فنجان
- شکر یک فنجان
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
- تخم مرغ یک عدد
- کره کاله(ذوب شده و سرد شده) خرید آنلاین به میزان لازم
طرز تهیه دسر هلو
مرحله اول
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در فاصله گرم شد فر، هلوها را در یک ظرف کمی گود و مناسب قرار دادن در فر بریزید.
در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای، آرد، آب لیموترش، پوست لیمو ترش و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی هلوها بپاشید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با دور تند هم زن بزنید تا رنگ روشنی و حالت پف نموده بگیرد. سپس آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و پودر جوز هندی را مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید. این مخلوط را روی هلوها بریزید.
کره ذوب شده را به عنوان آخرین لایه روی مواد بریزید و قالب را برای 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا آماده گردد. در صورت تمایل می توانید روی دسر هلو، پودر دارچین بریزید.
چند نکته برای تهیه دسر هلو خوشمزه و متفاوت
- این دسر را به صورت گرم در کنار بستنی وانیلی سرو کنید.
- این دسر را می توانید هم به صورت سرد و هم گرم میل کنید.
- اگر می خواهید در فصلی غیر از تابستان این دسر را تهیه کنید، کمپوت هلو را جایگزین هلوی تازه کنید و نصف فنجان شکر کم تر در آن بریزید.