طرز تهیه سالاد اسفناج مجلسی با طعم بسیار عالی
به گزارش مجله آرنا، سالاد اسفناج یکی از انواع سالاد های خوشمزه و سالم است که برای افراد گیاهخوار بسیار مناسب است.
سالاد یکی از مواد غذایی است که در کنار غذای اصلی یا به عنوان یک وعده غذای سبک سرو می گردد.
در این گزارش تهیه سالاد اسفناج مرحله به مرحله آموزش داده می گردد.
مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج3 پیمانه
دانه انار1 پیمانه
پرتقال1 پیمانه
مغز گردو⅓ پیمانه
پنیر گیاهی50 گرم
مواد لازم برای سس
رب انار2 قاشق غذاخوری
سرکه2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
طرز تهیه سالاد اسفناج
مرحله اول: برای تهیه سالاد اسفناج خوشمزه و رژیمی در ابتدای کار اسفناج را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش کاملا خارج گردد. حالا اسفناج ها را بدون خرد کردن درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.
مرحله دوم: در این مرحله پوست اولیه و نازک پرتقال را کاملا جدا نموده، سپس فیله های آنرا به صورت مکعبی خرد می کنیم. حالا فیله های پرتقال را به همراه دانه های انار درون کاسه روی برگ های اسفناج می ریزیم.
مرحله سوم: در این مرحله مغز گردو را به صورت نگینی میانه خرد نموده و به صورت پخش درون کاسه روی برگ های اسفناج می ریزیم. حالا پنیر گیاهی را به صورت مکعبی میانه خرد نموده و روی مواد سالاد قرار می دهیم.
مرحله چهارم: حالا به سراغ درست کردن سس سالاد می رویم، برای این منظور رب انار، سرکه، روغن زیتون را به همراه اندازهی نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس کاملا ترکیب گردد.
مرحله پنجم: در این مرحله سس را به صورت پخش روی مواد سالاد ریخته و آنرا با دو قاشق به خوبی زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد برود. در نهایت سالاد را به عنوان یک میان وعده یا به همراه غذا سرو می کنیم. نوش جان.
منبع: فرادید