طرز تهیه سالاد یونانی ویژه رستورانی

به گزارش مجله آرنا، سالاد یونانی بسیار شناخته شده است و در سراسر دنیا سرو می گردد؛ حتی می توان گفت از نظر محبوبیت با سالاد سزار، سالاد پاستا و اندونزی رقابت می نماید. این سالاد در عین سادگی سرشار از مواد تازه و مغذی است. اگر از هواداران سالاد یونانی هستید، از امتحان کردن این رسپی شگفت زده می شوید. کمی خلاقیت و زمان بیشتر گاهی تغییراتی ایجاد می نمایند که همواره به یاد می مانند.

طرز تهیه سالاد یونانی ویژه رستورانی
  • مواد لازم برای تهیه سالاد یونانی

روغن زیتون فرابکر سه چهارم پیمانه

لیمو (اسلایس شده) یک عدد متوسط

پنیر فتا 200 الی 250 گرم

ارگانو یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز شیرین چهار عدد

پیاز قرمز (خرد شده) یک عدد

خیار سالادی (اسلایس شده) دو عدد متوسط

گوجه چری یا کوچک 400 گرم

سرکه قرمز دو قاشق غذاخوری

نمک (دریایی) به مقدار لازم

فلفل (آسیاب نشده) به مقدار لازم

  • طرز تهیه سالاد یونانی

مرحله اول

یک چهارم پیمانه روغن زیتون را داخل یک ماهی تابه بزرگ بریزید و روی شعله متوسط (رو به بالا) قرار دهید. اسلایس های لیمو را داخل ماهی تابه بریزید و تا زمانی که لبه های پوست لیمو نیم سوز (یا کبابی) شوند صبر کنید. این پروسه حدودا دو دقیقه زمان می برد.

مرحله دوم

پنیر فتا را به قطعات درشت خرد کنید سپس آن را به همراه ارگانو و بقیه روغن زیتون داخل یک کاسه بریزید. به آن نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید. مخلوط را آهسته هم بزنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

فلفل های چیلی را داخل یک ماهی تابه تفلون بریزید و روی شعله متوسط (رو به بالا) قرار دهید. هر چند ثانیه یک بار تابه را تکان دهید تا زمانی که پوست فلفل ها کبابی گردد اما قسمت گوشتی آن ترد بماند. این پروسه شش الی هشت دقیقه زمان می برد. فلفل ها را روی تخته بریزید و اجازه بدهید خنک شوند، سپس آن ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.

مرحله چهارم

تمام مواد را داخل کاسه ای که قرار است سالاد در آن سرو گردد، بریزید و آهسته مخلوط کنید. در آخر پنیر مزه دار شده به همراه روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

نکات طرز تهیه سالاد یونانی

·می توانید آویشن را جایگزین ارگانو کنید اما در نظر بگیرید که این کار روی نتیجه نهایی تاثیرگذار است.

·اسلایس های خیار نباید خیلی نازک یا کلفت باشند.

·اگر از گوجه های کوچک استفاده می کنید باید گوجه ها را درشت و نگینی خرد کنید.

·اگر از گوجه چری استفاده می کنید، می توانید برخی از آن ها را نصف و باقی را درسته داخل سالاد بیاندازید.

·نحوه مزه دار کردن پنیر فتا که در این رسپی آمده، برای سایر پنیرها هم قابل استفاده است.

·می توانید هر پنیری را که دوست دارید جایگزین پنیر فتا کنید.

·اگر طعم فلفل را دوست ندارید، میزان آن را کم کنید یا کلا آن را حذف کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 1 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: genarena.ir شناسه مطلب: 377

به "طرز تهیه سالاد یونانی ویژه رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد یونانی ویژه رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید