چطور با کینوا یک سوپ کینوا لذیذ و پرملات رستورانی درست کنیم؟

به گزارش مجله آرنا، سوپ کینوا یک است که با دانه های کینوا تهیه می گردد. این دانه ها که به خاویار گیاهی معروف هستند، پروتئین، فیبر و مواد مغذی زیادی را به بدن می رسانند. کینوا به شکل های مختلف در خوراکی های متنوع، مورد استفاده قرار می گیرد. در این میان یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین غذاها، مخصوصا برای سرماخوردگی، برای بچه ها و بیماران، سوپ کینوا است. سوپ کینوا را به روش های مختلف می توانید برای و تهیه و سرو کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه سوپ کینوا به روش ها و با مواد مختلف، به همراه نکات پخت و خوشمزه شدن سوپ با کینوا را به شما آموزش خواهیم داد.

چطور با کینوا یک سوپ کینوا لذیذ و پرملات رستورانی درست کنیم؟

طرز تهیه سوپ کینوا در یک نگاه

برای طرز تهیه سوپ کینوا، ابتدا مرغ را بشویید و با پیاز و ادویه ها، تفت دهید. میزانی آب به مرغ اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مرغ بپزد. در حین پخت مرغ، هویج ها را هم بشویید و رنده کنید. قارچ ها را بشویید و بعد از خرد کردن به مرغ ها اضافه کنید. وقتی مرغ پخت، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید.

کینوا شسته و خیسانده و جعفری تازه خرد شده را در قابلمه بریزید. حدود 10 دقیقه دیگر، سوپ را بپزید و در آخر چاشنی های سوپ را میزان کنید. سوپ کینوا که جا افتاد، شعله را خاموش نموده و سرو کنید.

شما می توانید میزان مواد اولیه، مراحل و جزییات طرز تهیه سوپ کینوا را در ادامه این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای تهیه سوپ کینوا

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
گوشت مرغ (سینه یا فیله)300 گرم
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد میانه
هویج1 عدد میانه
قارچ100 گرم
دانه کینوانصف لیوان فرانسوی دسته دار
جعفری خرد شدهنصف لیوان فرانسوی دسته دار
رب گوجه فرنگی (اختیاری)1 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان کافی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت سوپ کینوا: 40 دقیقه

مراحل طرز تهیه سوپ کینوا با مرغ

در میان انواع سوپ، سوپ کینوا با مرغ یکی از مقوی ترین و مفیدترین سوپ هایی که به عنوان پیش غذا یا غذای سبک برای ناهار یا شام می توانید تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه سوپ کینوا با مرغ را به روش زیر دنبال کنید.

مرحله اول: مرغ را آماده کنید

در ابتدا برای درست کردن سوپ کینوا برای سرماخوردگی یا بچه ها، سینه یا فیله مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید. می توانید از ران مرغ یا قسمت های استخوان دار مرغ هم استفاده نموده و بعد از پخت، استخوان ها را جدا کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز یا خلالی باریک خرد کنید. پیازها را با کمی روغن، در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید.

در صورت تمایل می توانید گوشت مرغ و روغن سرخ کردنی را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله دوم: مواد سوپ کینوا را تفت دهید

در ادامه، پیاز را با روغن به خوبی تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد. سپس مرغ را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید مرغ تغییر رنگ دهد. بعد زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه خود را اضافه کنید و با مرغ تفت دهید. رب گوجه فرنگی را در یک قسمت از قابلمه تفت دهید تا هم رنگ باز کند و طعم خام آن گرفته گردد.

برای خرید پیاز داغ آماده، رب گوجه فرنگی و انواع ادویه معطر غذا از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.

مرحله سوم: مرغ را بپزید

در این مرحله از طرز تهیه سوپ کینوا با هویج و مرغ، وقتی مرغ را با ادویه ها و رب گوجه تفت دادید، به میزان 2 لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید. بعد از جوشیدن آب، شعله زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید سینه مرغ، به مدت نیم ساعت بپزد و نرم گردد.

مرحله چهارم: بقیه مواد سوپ کینوا را آماده کنید

سپس در فاصله ای که مرغ در حال پخت است، کینواها را در یک کاسه بریزید و به خوبی بشویید و با میزانی آب، بخیسانید. هویج را بشویید، پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید. هویج ها را در حین پخت مرغ، به قابلمه اضافه کنید. قارچ ها را هم بشویید و به صورت ورقه ای خرد کنید و به مرغ بیفزایید. اگر سبزی دیگری مثل کرفس، اسفناج و … هم در سوپ استفاده می کنید، در همین مرحله از طرز پخت سوپ کینوا اضافه کنید.

برای خرید قارچ از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.

مرحله پنجم: کینوا و سبزیجات را اضافه کنید

سینه مرغ که پخت، آن را از قابلمه درآورید و وقتی از دما افتاد، ریش ریش نموده یا به صورت مکعبی خرد کنید. سینه مرغ را دوباره به قابلمه برگردانید. آبی که کینواها را هم در آن خیسانده اید، دور بریزید. کینواها را در قابلمه بریزید. جعفری های شسته، آبکش و خرد شده را هم در قابلمه بریزید. همه مواد را هم بزنید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بپزید.

مرحله آخر: سوپ کینوا را سرو کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه سوپ کینوا، در 5 دقیقه آخر پخت، آبلیمو را اضافه کنید و چاشنی ها را میزان کنید. میزان نمک و فلفل را چک کنید تا به طعم دلخواهتان برسید. وقتی سوپ کینوا جا افتاد و به غلظت کافی رسید، شعله زیر قابلمه را خاموش کنید. سوپ کینوا را در ظرف سرو بریزید و میل کنید.

آبلیموی تازه را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید اقدام کنید.

بیشتر بخوانید:

روش تهیه سوپ کینوا خامه ای

برای درست کردن سوپ کینوا با خامه، مرغ را بشویید و با پیاز تفت دهید. ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید. (در این دستور رب گوجه فرنگی را حذف کنید) سپس به میزان 2 لیوان آب، به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. هویج رنده، قارچ و سبزیجات دلخواه را به قابلمه اضافه کنید. بعد از اینکه مرغ و سبزیجات پختند، شعله را خاموش کنید تا سوپ کمی از دما بیفتد.

بعد با گوشتکوب برقی مواد سوپ را پوره کنید. به میزان 1 تا 2 قاشق خامه را با 2 قاشق شیر رقیق کنید. مخلوط شیر و خامه را به سوپ اضافه کنید و آن را دوباره روی شعله گاز بگذارید تا به غلظت کافی برسد و خامه به خورد سوپ برود. سوپ که آماده شد، شعله را خاموش نموده و سرو کنید.

و را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

دستور تهیه سوپ کینوا با گوشت قلقلی

در طرز تهیه سوپ کینوا با گوشت قلقلی، ابتدا سوپ را به صورت گیاهی و بدون مرغ بپزید. سپس گوشت چرخ نموده را با پیاز رنده شده و ادویه ها، ورز دهید. گوشت ها را به صورت کوفته ریزه یا قلقلی در آورید و در روغن سرخ کنید. بعد از پخت سوپ کینوا، کوفته قلقلی ها را روی سوپ بریزید یا در اواخر پخت سوپ کینوا، کوفته قلقلی ها را هم به سوپ اضافه کنید.

را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

طرز تهیه سوپ کینوا با عصاره آماده

به جای استفاده از مرغ در طرز تهیه سوپ کینوا، می توانید از عصاره مرغ، عصاره گوشت، عصاره سبزیجات (طرز تهیه استاک) یا آب قلم بهره ببرید. در این صورت، عصاره آماده را در کمی آب حل نموده و به مایه سوپی که درست کردید اضافه کنید. دقت داشته باشید که این عصاره ها، اغلب طعم بسیار شوری دارند و در اضافه کردن میزان نمک، باید محتاط باشید.

را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

نکات مهم در طرز تهیه سوپ کینوا

  • بهتر است کینواها را قبل از پخت، با میزانی آب، به خوبی بشویید. برای حدود نیم ساعت بخیسانید و آبکش کنید. سپس به سوپ اضافه کنید.
  • در طرز تهیه سوپ کینوا با اسفناج، به سوپ کینوا، اسفناج یا بیبی اسفناج اضافه کنید.
  • به جای دانه های کینوا از پرک کینوا می توانید در تهیه سوپ بهره ببرید.
  • برای طرز تهیه سوپ کینوا بدون مرغ یا گوشت برای گیاهخواران، سبزیجات را با پیاز و ادویه ها در کمی روغن تفت دهید و با آب بپزید. سپس کینواها را اضافه کنید. اجازه دهید مواد سوپ بپزد و مراحل را مانند روش های بالا دنبال کنید.
  • برای طرز تهیه سوپ کینوا با ورمیشل، به میزان دلخواه یا مساوی با کینواها، ورمیشل هم به سوپ اضافه کنید. کینوا و ورمیشل را همزمان با هم و در 10 یا 15 دقیقه پایانی سوپ اضافه کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن سوپ کینوا

طرز تهیه سوپ کینوا با دانه چیا چگونه است؟

برای استفاده از دانه چیا، به میزان دلخواه دانه های چیا را با آب بشویید و همراه با دانه های کینوا، به سوپ اضافه کنید. اجازه دهید سوپ کینوا جا بیفتد و سپس آن را سرو کنید.

سوپ کینوا را با چه طعم هایی می توان درست کرد؟

برای تهیه سوپ کینوا می توانید انواع سبزیجات مختلف مثل نخود فرنگی، ذرت، کرفس، کلم بروکلی، سبزی های خرد شده مثل گشنیز، تره، برگ سیر تازه، حبوبات مختلف مثل عدس، لوبیا، جو پرک، دانه چیا و … هم بهره ببرید.

  • اگر میزان آب سوپ کینوا زیاد بود، اجازه دهید آب اضافی سوپ بخار گردد و سوپ کینوا جا بیفتد.
  • کینوا به تنهایی می تواند بافت سوپ را قوام ببخشد ولی می توانید از ورمیشل، جو پرک، خامه، سیب زمینی رنده شده و آرد حل شده در آب، برای قوام گرفتن سوپ کینوا بهره ببرید.
منبع: افق کوروش
انتشار: 25 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 25 اردیبهشت 1404 گردآورنده: genarena.ir شناسه مطلب: 2352

به "چطور با کینوا یک سوپ کینوا لذیذ و پرملات رستورانی درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور با کینوا یک سوپ کینوا لذیذ و پرملات رستورانی درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید