تب کرونا بر پیکر انتخابات 2020

به گزارش مجله آرنا، این روزها زمزمه های امکان برگزار شدن ایمیلی انتخابات نوامبر به خاطر اثرات همه گیری ویروس کرونا جسته وگریخته در محافل سناتورهای امریکایی مطرح می گردد. اتفاقی که اگر رخ دهد در تاریخ امریکا بی سابقه است.

تب کرونا بر پیکر انتخابات 2020

البته بعضی ایده های دیگر شامل رأی گیری الکترونیک برای قشرهای آسیب پذیر از جمله سالمندان که خطر ابتلا به ویروس کرونا در آنها بالاتر است هم مطرح شده است. حتی از سوی دموکرات ها این احتمال مطرح شده است که شاید ترامپ تاریخ انتخابات را تغییر دهد و به تأخیر بیندازد هرچند که تا کنون هیچ نشانه ای مبنی بر این مسأله وجود نداشته است. به وجود آمدن این بحث ها در واشنگتن دی سی انعکاس دهنده این موضوع است که تا چه اندازه همه گیری کووید 19 تقویم انتخاباتی بخوبی برنامه ریزی شده ایالات متحده را دچار بی نظمی و آشفتگی نموده است.

به گزارش دیلی تلگراف، از زمانی که همه گیری ویروس کرونا در ایالات متحده امریکا جدی شده، رأی گیری های ایالتی برای انتخابات مقدماتی هم مدام به تعویق می افتد و حتی بعضی ایالت ها این انتخابات را تا چند ماه آینده به تأخیر انداخته اند. اگرچه سناتور برنی سندرز در روزهای اخیر گفت از رقابت های مقدماتی کناره گیری می نماید و حالا جو بایدن تنها رقیب انتخاباتی ترامپ از حزب دموکرات است اما این بدین معنا نیست که جو بایدن دیگر احتیاجی به آرای ایالتی در مرحله مقدماتی ندارد. او باید دلیگیت های لازم را از ایالت ها جمع کند تا بتواند مقابل ترامپ بایستد این در حالی است که اصلاً معلوم نیست تاریخ نهایی انتخابات مقدماتی در ایالت ها چه زمانی است. این یعنی یک بی نظمی جدی در فرایند انتخابات امریکا.

6 ایالت کانکتیکات، دلاور، ایندیانا، مریلند، پنسیلوانیا و رودآیلند تاریخ انتخابات مقدماتی خود را روز دوم ژوئن اعلام نموده اند. دیگر ایالت ها شامل مونتانا، نیوجرسی، نیومکزیکو و داکوتای جنوبی و همچنین ناحیه واشنگتن دی سی هم اعلام نموده اند در همان روز دوم ژوئن انتخابات برگزار می نمایند و در واقع روز دوم ژوئن برای نخستین بار در تاریخ انتخاباتی امریکا به عنوان دومین روز مهم انتخاباتی پس از سوپرتیوزدی شناخته می گردد. ایالت اوهایو هم اعلام نموده است در تاریخ 28 آوریل و به صورت ایمیلی انتخابات مرحله مقدماتی را برگزار می نماید. جو بایدن، معاون رئیس جمهوری سابق امریکا در حال حاضر از نظر تعداد دلیگیت ها در شرایطی نیست که بتواند بدون احتیاج به انتخابات آینده در مرحله مقدماتی مقابل ترامپ قرار بگیرد زیرا به موجب قانون انتخابات امریکا کاندیدای نهایی باید تعداد مشخصی دلیگیت کسب کند تا بتوان او را به عنوان نامزد رسمی یک حزب به رسمیت شناخت.

بی نصیبی آقای شومن از تجمع ها

حتی فرایند برگزاری مجمع های عمومی دو حزب دموکرات و جمهوریخواه که در تاریخ انتخابات امریکا بسیار حائز اهمیت است هم تغییر نموده و اگرچه این مجمع ها در آگوست برای دموکرات ها در شهر میلواکی و برای جمهوریخواهان در شهر شارلوت برگزار می گردد اما دیگر خبری از تجمع های ده ها هزار نفری در ورزشگاه ها نیست و آن دستاوردی را که این مجمع ها به طور معمول برای کاندیداها دارند، احتمالاً نخواهند داشت. بعضی ناظران بر این باورند که بایدن بیشترین آسیب را از این موضوع خواهد دید، اما سایت شبکه ای بی سی استرالیا در تحلیلی نوشت، ترامپ هم از این موضوع متضرر خواهد شد. ترامپ در جریان رقابت های انتخاباتی 2016 بیش از 300 سخنرانی تبلیغاتی برگزار کرد و در مجمع عمومی جمهوریخواهان هم تا می توانست نمایش انتخاباتی اجرا کرد اما به خاطر همه گیری کووید 19 و ماندن تقریباً تمام امریکایی ها در خانه دیگر نه خبری از سخنرانی های شلوغ انتخاباتی است و نه دیگر آقای شومن می تواند در مجمع عمومی شوهای معروف خود را برگزار کند. مایکل دِ آنتونیو، بیوگراف نویس ترامپ در این باره می گوید: برای ترامپ بسیار بد است که شلوغی و تجمع را ندارد. از این رو او کوشش می نماید گزارش های مختصر هر روزه خود از کاخ سفید درباره شرایط ایالات متحده را به مجالی برای تبلیغات انتخاباتی خود تبدیل کند و چهره خود را به عنوان رهبر دوران جنگ ترسیم کند.

نگرانی دموکرات ها از به تأخیر افتادن انتخابات

درست است که هنوز 8 ماه تا انتخابات سوم نوامبر امریکا باقی مانده اما هنوز هیچ مقام ارشد بهداشت و درمانی در امریکا نتوانسته به طور قطع پیش بینی کند که همه گیری ویروس کرونا در ایالات متحده چه زمانی به انتها خواهد رسید. استنلی هویر، مرد شماره 2 دموکرات ها در مجلس نمایندگان یکی از افرادی است که پیش بینی می نماید اگر همه گیری ویروس کرونا ادامه یابد برگزاری ایمیلی انتخابات بهتر از به تأخیر افتادن انتخابات است زیرا در این شرایط بحرانی کشور مهم است که امریکا یک فرمانده کل قوا منتخب مردم داشته باشد.

شِروود براون، سناتور دموکرات ایالت اوهایو از جمله افرادی است که معتقد است، امکان دارد ترامپ تاریخ انتخابات سوم نوامبر را تغییر دهد و به تأخیر بیندازد. او می گوید، نگران است ترامپ این کار را بکند. هرچند که هیچ مدرکی وجود ندارد که ترامپ بخواهد دست به این اقدام رادیکال و افراطی بزند، اما این نگرانی ها همچنان وجود دارد. ترامپ حتی اخیراً از اهمیت باز نگه داشتن حوزه های رأی گیری در شرایط سخت صحبت کرد. این در حالی است که جمهوریخواهان مخالف برگزاری انتخابات ایمیلی هستند و می گویند، در انتخابات ایمیلی امکان تخلف وجود دارد. به گزارش الجزیره، در واقع در گذشته تخلف در انتخابات امریکا سابق داشته است و مشهورترین مورد مربوط به سال 1948 است که لیندون جانسون به عنوان سناتور ایالت تگزاس انتخاب شد در حالی که آرای رأی دهندگان جنوب تگزاس محاسبه نشده بود. اخیراً هم در سال 2019 در انتخابات مجلس نمایندگان امریکا در ایالت کارولینای شمالی معلوم شد که یک کاندیدای جمهوریخواه تقلب نموده و به طور غیرقانونی برگه رأی خریده و به نفع خود برگه ها را پر نموده است. استن ووگر، یک عضو محافظه کار اندیشکده امریکایی که روی رأی گیری ایمیلی در ایالت هایی مانند اورگان مطالعه نموده است می گوید، نگرانی جمهوریخواهان درباره این نوع رأی گیری منطقی است اما در شرایط کنونی که همه گیری ویروس کرونا در سراسر ایالات متحده ادامه دارد، ارزان ترین و امن ترین روش همین روش است.

2108 قربانی در یک روز

بنا بر تازه ترین آماری که دانشگاه جان هاپکینز روز آدینه از تعداد مبتلایان و مرگ و میرهای ناشی از کووید 19 منتشر نموده، روز آدینه دوهزار و 108 نفر در ایالات متحده بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند. رکوردی که برای آمار یک روزه در سراسر دنیا بی سابقه بود. این رقم شمار جانباختگان کووید 19 در امریکا را به 18 هزارو 586 نفر رساند رقمی که دیگر فاصله چندانی با رقم 18 هزار و 849 نفر جانباختگان ایتالیا فاصله زیادی ندارد. همچنین شمار مبتلایان به کووید 19 در سراسر امریکا به رقم نیم میلیون نفر رسیده است.

توسل دوباره ترامپ به ابزار تحریم

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، در چنین شرایطی دونالد ترامپ به جای آنکه تمرکز خود را بر بحران کووید 19 بگذارد بار دیگر به بهانه مقابله با این همه گیری از ابزار تحریم علیه دیگر کشورها استفاده و در فرمانی گفت: وزیر خارجه امریکا باید در سریع ترین زمان ممکن یعنی کمتر از 7 روز از زمان دریافت اطلاعیه از وزیر امنیت داخلی، کشورهایی که اتباع خود را نمی پذیرند یا با تأخیر می پذیرند طبق بند 243 قانون مهاجرت و تابعیت تحریم کند.

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 14 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: genarena.ir شناسه مطلب: 876

به "تب کرونا بر پیکر انتخابات 2020" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تب کرونا بر پیکر انتخابات 2020"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید