طرز تهیه خوراک لوبیا عروس

به گزارش مجله آرنا، لوبیا عروس که برخی ممکن است آن را به نام لوبیا گوشتی بشناسند، اغلب در بجنورد کشت می گردد. معمولا این لوبیا، لابه لای پلو یا در کنار پلو و خورشت ها سرو می گردد. لوبیا عروس مزه ای شبیه به باقالی دارد و زمان پخت آن نسبت به لوبیاهای دیگر کمتر است. امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک لوبیا عروس را به شما آموزش دهیم پس با ما باشید.

طرز تهیه خوراک لوبیا عروس

مواد لازم برای طرز تهیه خوراک لوبیا عروس

  • لوبیا عروس 200 گرم
  • سیر یک حبه
  • پیازمیانه سه عدد
  • گوجه فرنگی میانه سه عدد
  • زردک دو عدد
  • آلو بخارا پنج عدد
  • زنجبیل تازه یک برش
  • رب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی
  • رب انار یک قاشق غذا خوری
  • سیب زمینی (خرد شده) یک عدد
  • قارچ میانه سه عدد
  • گشنیز و پیازچه به اندازه لازم
  • زردچوبه به اندازه لازم
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه خوراک لوبیا عروس

مرحله اول

ابتدا این لوبیاها را تقریبا حداقل به مدت دو ساعت خیس کنید و سپس حدود یک تا یک ساعت و نیم ساعت در اندازهی آب که به آن یک قاشق غذاخوری زیره اضافه نموده اید بپزید.

مرحله دوم

ماهیتابه را گرم کنید و بعد اندازهی روغن کنجد در ماهیتابه بریزید.

مرحله سوم

پیاز و سیر خرد شده را در آن تفت دهید. (در صورت تمایل می توانید از روغن زیتون یا کره هم بهره ببرید.)

مرحله چهارم

سیب زمینی ها و زردک ها را هم به شکل نگینی خرد کنید و به همراه مواد دیگر کمی تفت دهید.

رب گوجه و رب انار را به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله پنجم

زنجبیل و بعد از آن لوبیا را به این ترکیبات اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا نوبت به آن رسیده که آلو بخارا را به خوراک لوبیا عروس اضافه کنید (در صورت تمایل می توانید از تعدادی گوجه سبز هم بهره ببرید).

بعد از آنکه مواد کمی نرم شد و جوش خورد قبل از آنکه آب آن کشیده گردد اندازهی گشنیز و پیازچه را به همراه گوجه های خرد شده اضافه کنید.

مرحله هفتم

اگر دوست داشته باشید می توانید در آخرین مرحله پخت دانه های انار به خوراک لوبیا عروس اضافه کنید. اجازه دهید تا به خوبی غذای شما جا بیفتد و بپزد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: genarena.ir شناسه مطلب: 2057

به "طرز تهیه خوراک لوبیا عروس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک لوبیا عروس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید